A Philadelphia vereséggel fejezte be

2014.10.03. 12:22

wshphi.jpgHét meccsel folytatódott az előszezon az NHL-ben. A Washington szétlövéssel győzte le a Philadelphiát a Verizon Centerben. Ez volt a Flyers utolsó felkészülési meccse, a következő október 8-án jön a Boston ellen, de az már élesbe megy majd. A New York Islanders a New Jerseytől kapott ki 2-1-re, ugyancsak szétlövéssel. A Devils a tavalyi szezonban 13 büntetős meccséből mindet elbukta, most is csak Travis Zajacnak sikerült betalálni, de ez legalább győzelmet ért. A Tampa lenullázta a Floridát, Jevgenyij Nabokov 21-szer védett jól, Nyikita Kucserov kétszer is betalált. A St. Louis 4-1-re verte a Minnesotát, a Calgary 4-2-re Winnipeget. Utóbbin Sean Monahan és Josh Jooris is két-két gólt ütött. Joris 24 éves, nem draftolták, tavaly került az AHL-s farmcsapathoz, NHL meccse még egy sincs neki.

Volt még két találkozó, az egyiken a Vancouver 2-1-re legyőzte az Edmonton úgy, hogy az utolsó öt percben sikerült a Canucksnek fordítani. A bajnok Los Angeles szétlövéssel verte a továbbra is nagyon gyengén szereplő Coloradót. Az Avs kapusának, Reto Berrának így is 42-szer kellett védenie.

A Dallas egy évre szerződtette a védő Brenden Dillont, aki draft nélkül került a WHL-ből az AHL-be, és 2012. április 7-én mutatkozott be a Starsban, 129 meccsen 9 gólja és 16 gólpassza van. A Montreal Drayson Bowmannal szerződött, A 25 éves balszélső eddig a Carolina alkalmazásában állt. A Philadelphia pedig az idei második körös draftosának, Nicolas Aube-Kubelnek adott entry-level megállapodást.