Valaki ma biztos elveszíti veretlenségét

2014.10.16. 22:15

islanderssharks.jpgKét olyan csapat találkozik ma este Uniondale-ben, amely az első három meccsének mindegyikét megnyerte. Az utolsó szezonját élő Nassau Coliseumban a New York Islanders a San Jose Sharksot fogadja, közép-európai idő szerint hajnali egykor. Az utóbbi években egyértelmű tipp lett volna egy kaliforniai győzelem, de az Islanders nagyon megerősödött a nyáron és nem véletlen kezdte 13 éve ilyen jól a szezont, így aztán csínján kell bánni az esélylatolgatással. Jack Capuano, a New York-i csapat edzője kiemelte, bár volt pár változás ma esti ellenfelüknél, hihetetlen erős, és gyors csapatról van szó, tele tapasztalt hokisokkal. Ugyanakkor az Islanders is nagyon stabil lett hátul, a bostoni Johnny Boychuk szerződtetésével megszilárdult a védelem, hat pontja pedig a támadómunkáját dícséri.

A San José tavaly és egy évvel korábban is nagyon jól kezdte az idényt. A Long Islanden 7-6-2 a San Jose örökmérlege, az utolsó kilenc meccsből hetet megnyert. És akkor íme a várható kezdősorok:

SHARKS

Joe Pavelski - Joe Thornton - Tomas Hertl

Patrick Marleau - Logan Couture - Matt Nieto

Tommy Wingels - Chris Tierney - Tye McGinn

Adam Burish - Andrew Desjardins - John Scott

Marc-Edouard Vlasic - Justin Braun

Mirco Mueller - Brent Burns

Jason Demers - Matt Irwin

Alex Stalock

Antti Niemi

Sérült: Tyler Kennedy, James Sheppard, Mike Brown, Raffi Torres

ISLANDERS

Cory Conacher - John Tavares - Kyle Okposo

Mikhail Grabovski - Brock Nelson - Ryan Strome

Josh Bailey - Frans Nielsen - Nikolay Kulemin

Matt Martin - Casey Cizikas - Cal Clutterbuck

Thomas Hickey - Travis Hamonic

Nick Leddy - Johnny Boychuk

Brian Strait - Calvin de Haan

Jaroslav Halak

Chad Johnson

Sérült: Michael Grabner, Lubomir Visnovsky, Matt Carkner.

Még másik hat meccset rendeznek majd péntek hajnalban. Jégre lép az ugyancsak száz százalékos New Jersey, és lesz megint Original Sixes rangadó is: Pittsburgh-Dallas, Washington-New Jersey, New York Rangers-Carolina, Montréal-Boston, Ottawa-Colorado, Los Angeles-St. Louis.