A detroiti fiatalok megállíthatatlanok

2015.09.29. 09:48

Újabb öt előszezon meccsel kerültünk közelebb az NHL október 7-i rajtjáig. Továbbra is remek formában a Detroit, amely most a Bostont győzte le 3-1-re. Ki kell emelni a Red Wings minor hokisait, akik  közül most a 21 éves Andreas Athanasiou szerzett gólt. Legutóbb Dylan Larkin játszott eredményesen, neki most nem jött össze a pont, a gólt ütő és gólpasszt adó Tomas Jurcónak viszont kettő is.

Viszont bemutatkozott Qeubec City új csarnoka, amellyel a város az NHL-re pályázik. A Videotron Centre-ben a Montréal és a Pittsburgh játszott és a Canadiens nyert 4-1-re. A kanadai városban, amely világbajnokságot is rendezett már nagyon várják vissza a hokit. 1995-ben költözött a Nordiques franchise Denverbe és Colorado néven szerepel azóta is.

A Rangers Keith Yandle büntetőjével győztle a Phialdelphiát, a Flayers már 2-0-ra is vezetett. A Washington 3-1-re győzött az Islanders ellen a Barclays Centerben, a hazaiaknál Kirill Petrov ismét eredményes volt. Mindössze egy gól esett a Phoenix-Vancouver meccsen, ezt pedig a Canucks-hokis Jared McCann szerezte emberelőnyből.