Kőkemény meccset nyert meg a Győr

2009.02.15. 20:09 Módosítva: 2009.02.15. 20:16
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában a Győri Audi ETO nagyon nehéz meccsen verte a Buducsnoszt Podgoricát, ezzel megőrizte első helyét a 2. csoportban. A győriek válogatott klasszisai remekeltek, de a Zsiga Gyula vezette vendégek borzasztóan kemény ellenfélnek bizonyultak, csak jobb hajrájával győzött az ETO.
gorbicz anita

Végig feszült, izgalmas meccset nyert a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Buducsnoszt Podgorica ellen. A Zsiga Gyula által vezetett vendégek borzasztóan keményen védekezve végig nyílttá tudták tenni a nagyon fontos meccset, de a győrieknél mindig akadt játékos, aki újabb lökést adott a hazaiaknak.

A szünetben még csak egy góllal vezetett az ETO, és a második félidő eleje sem indult jól, rövid időre át is vette a vezetést a Podgorica. A győriek tudtak újítani, előnybe kerültek, de a végjátékhoz közeledve teljesen nyílt volt a mérkőzés. Az utolsó percekben Görbicz Anita klasszisát igazolva a hátára vette a csapatot, az ő zseniális megmozdulásaival győzött a Győr.

Görbicz mellett Tomori Zsuzsa volt gólerős, de a mérkőzés hajrájában Pálinger Katalin védéseire is szüksége volt a Győrnek ahhoz, hogy végül négy góllal megnyerje a brutálisan kemény mérkőzést.

Sikerükkel a győriek megőrizték első helyüket a 2. csoportban, a következő fordulóban a román Valcea otthonába utaznak, ha ott is sikerülne győzniük, már elődöntősnek tekinthetnénk Konkoly Csaba csapatát.

Női kézilabda Bajnokok Ligája, 2. csoport

Győri Audi-ETO-Buducsnoszt Podgorica 31-27
Később: Oltchim Valcea-Krim Ljubljana

A csoport állása:

1. Győri ETO 4, 2. Buducsnoszt Podgorica 2, 3. Oltchim Valcea 0 (-1), 4. Krim Ljubljana 0 (-4)