Pálinger és Vérten nélkül megy a Győr Debrecenbe

2011.10.25. 15:30

Pálinger és Vérten nélkül lép pályára szerdán 18 órától Debrecenben a címvédő, egyben százszázalékos Győr a női kézilabda NB I rangadóján. A hazaiak sem a legerősebb összeállításban szerepelnek, mert Hornyák Dórának - aki csak névrokona a sokszoros válogatott győri Hornyák Ágnesnek - ínszalaggyulladása van, míg Király Annamária a sarkát fájlalja.

A DVSC honlapján olvasható, hogy a múlt héten felső légúti huruttal bajlódó Léránt Vivien meggyógyult, így rá számíthat Köstner Vilmos vezetőedző.

„Egyértelmű, hogy a Győr a hosszú évek építőmunkája után elérte az építkezés csúcsát, minden idők legerősebb ETO-ja az idei” - mondta az ellenfélről Köstner Vilmos. "A nyáron klasszisokat igazoltak a meglévők mellé. Andrea Lekic, Jovanka Radicevic, valamint a világ egyik legjobbja, Heidi Löke érkezett a zöld-fehérekhez." Hozzátette: meggyőződése, hogy ha tízszer játszana a két csapat, kilencszer az ETO nyerne.

A Győr ugyanakkor nem számíthat Pálinger Katalinra, akit a hétfői edzésen fejen lőttek, és kisebb agyrázkódást szenvedett. Vérten Orsolya ugyanakkor combfeszítőizom-sérülés miatt legalább egy hónapig harcképtelen.

Az élcsoport:

1. Győri Audi ETO KC 7 7 - - 279-170 14 pont

2. Vác 8 7 - 1 232-189 14

3. DVSC-Fórum 7 5 - 2 209-186 10