Miért árulózták a szerbek Krivokapicsot?

2012.01.17. 14:26

Milorad Krivokapics maga is meglepődött, hogy a rossz emlékű 2010-es Európa-bajnokság után ismét magyar válogatott lett. A balkezes átlövő pár kilót ledobott, két gólt lőtt, és a meccs után úgy gondolta, hogy az utolsó támadások egyikénél lőnie kellett volna, ehelyett passzolt, és arra esély sem volt, hogy jó helyre menjen a labda.

„Fütyültek? Nem hallottam, ha arra figyeltem volna, nem dobhattam volna két gólt” – mondta a Koper játékosa. Krivokapicsot árulózták is, azt énekelték: eladta a lelkét. A Magyar Szó úgy tudja, a szervezők elnézést kértek tőle kedd reggel a szállodában. "Ilyen ország ez" - reagált Krivokapics, aki a szerbekkel korosztályos vb-bronzérmes.

A játékos volt szerb válogatott, de lemondtak róla, és mivel az édesanyja magyar, és mindkét bátyja valamint a lánytestvére is tökéletesen beszél magyarul, kézenfekvő volt, hogy a magyar válogatottnál számításba jöhet.

Krivokapics édesapja montenegrói, a helyszínen volt, és nem igazán értette, mi történik. A gyerekeit és a feleségét is érzékenyen érintette a szurkolók viselkedése.