Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megállapodást kötött az MKB Veszprém és a Digi

2013.04.08. 11:59

Együttműködési megállapodást kötött az MKB Veszprém és a Digi, ennek értelmében a férfi kézilabdacsapat mezén megjelenik a sportcsatorna emblémája. A szerződés egyelőre a szezon végéig szól, de a felek már megkezdték a tárgyalásokat a lehetséges hosszú távú együttműködésről. A Digi a női Bajnokok Ligája elődöntőjében érdekelt Győri Audi ETO KC-vel áll hasonló kapcsolatban a magyar klubok közül.

A Veszprémre ebben az idényben még vár a Magyar Kupa négyes döntője, az NB I elődöntője és helyosztója, valamint a Bajnokok Ligája negyeddöntője, és a német Kiel elleni továbbjutás esetén a kölni Final Four.

Kálomista Gábor, az MKB Veszprém társelnöke az eseménnyel kapcsolatos hétfői sajtótájékoztatón kifejtette: reméli, hogy a Digivel kötött együttműködés a BL-t illetően nem csak két meccsre szól majd, hanem a négyes döntőre is.

Nagy László, a csapat világklasszis átlövője elmondta, combsérülése - amely miatt kihagyta a válogatott szombati, horvátok elleni Eb-selejtezőjét - fokozatosan javul, és kedden már megpróbálkozik a futóedzéssel, miután a hétfői MRI-vizsgálat negatív eredményt hozott.

"A Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjében már szeretnék pályára lépni. Arról nem beszélve, hogy az azt követő két hétben pedig a Kiel vár ránk" - jegyezte meg a játékos.

Az irányító Császár Gábor utalt rá, hogy nincs legyőzhetetlen csapat, és aki bajnok szeretne lenni, annak előbb-utóbb mindenkit le kell győznie.

"Jobban szerettük volna, ha erre utóbb kerül sor, de nem tudunk mit tenni. Tény, hogy nehéz a sorsolásunk." - tette hozzá Császár.

Faragó András, a Digi Sport főszerkesztője elmondta: a Veszprém mindkét BL-negyeddöntős mérkőzését - április 21-én Kielből, április 27-én pedig Veszprémből - a helyszínről közvetítik, és szeretnék minél közelebb vinni a nézőkhöz a veszprémi csapatot.