Judit
3 °C
7 °C

Kiss Éva őrületbe kergette védéseivel a spanyolokat

2018.12.06. 14:19

A magyar női kézilabda-válogatott szerdán 32-26-ra verte Európa-bajnoki csoportmeccsen a spanyolokat. Sok játékelemben előrelépett Kim Rasmussen csapata, de egyértelműen Kiss Éva kapusteljesítménye volt a döntő faktor.

Kiss 29 spanyol lövésből 9-et megfogott, emiatt is választották a meccs legjobbjának, majd később a játéknap legjobb védése is az övé lett az európai szövetségnél.

A magyar kapustól több mozzanatot is ki lehetett volna emelni, például, amikor az egyik hetesnél a bokái közé szorítva fogott meg egy lövést, de legjobb megmozdulásának egy másik büntetőt választottak.

Az első félidőben lélektanilag fontos pillanatban, 8-7-es vezetésnél fogott hetest Kiss. Lopez Jimenez lőtte a büntetőt, amit Kiss lábbal hárított, majd ismételt is ugyanúgy, hiszen visszakerült a labda a spanyolhoz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?