Megvan, hol lesz a budapesti, 20 ezres csarnok

2019.03.06. 20:42 Módosítva: 2019.03.06. 20:42

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a népligeti buszpályaudvar mögött, a volt laktanya területén épülhet fel az a multifunkcionális új csarnok, amely házigazdája lenne a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságnak.

A kormány keddi ülésén szavazott erről, tovább arról is, hogy 20 ezres csarnok beruházást úgy kell megvalósítani, hogy az egy fővárosi sportegyesület vagyonkezelésébe kerüljön.

Ami biztos, az Eb-r, amelyen 24 csapat fog majd részt venni, 2022. január 14. és 30. között rendezik. Magyarországon a főváros mellett Debrecen, Szeged és Veszprém, míg Szlovákiában Kassa és Pozsony ad otthona a meccseknek. Budapest majd elődöntőktől és a helyosztóktól csatlakozik be.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!