Görbicz játékos-edzőként folytatja Győrben

2020.02.06. 13:02

Újabb aktív játékossal bővült a Győri ETO stábja, a kapus mellett kapusedzői posztot kapó Amandine Leynaud mellett Görbicz Anita is kettős szerepben folytatja. Görbicz nem vonul még vissza, de már másodedzőként is segíti majd annak a Danyi Gábornak a munkáját, aki még egy évre biztosan marad Győrben, olvasható a klub honlapján.

Megtiszteltetés számomra, hogy aktív kézilabdás pályafutásom mellett pályaedzőként is számítanak rám a klubnál a következő szezonban. Ez egy új szerepkör lesz számomra, de azt gondolom, a pályán szerzett tapasztalataimnak köszönhetően érdemben hozzá tudok járulni az edzői stáb munkájához, s közösen nagy sikereket érhetünk el

– mondta kinevezéséről Görbicz Anita.

Változások a keretben

Január végén dőlt el, hogy visszavonul a keretből két kapus is: Kiss Éva és Kari Aalvik Grimsbö helyére Laura Glasert és Silje Solberget igazolták le, a harmadik kapusuk, Leynaud marad, de edzőként is bevetésre kerül.

További változás a keretben, hogy Katarina Bulatovic és Jana Knedliková távozik a szezon végén, Bódi Bernadett és Puhalák Szidónia viszont hosszabbított még egy évre. Új szerzemény lesz viszont a Fraditól megszerzett Lukács Viktória.