Diána
12 °C
21 °C

Elhalasztották a Mol-Pick Szeged PSG elleni BL-meccsét

2020.09.15. 11:01
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos oldalán tudatta, hogy elhalasztotta a csütörtökre kiírt Mol–Pick Szeged–Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-csoportmeccset, mivel a magyar csapat egyik tagja koronavírusos.

A Szeged hétfői közleményében az alábbiakat írta:

Klubunk egy a szűkebb környezetébe tartozó személynél a mai napon pozitív koronavírustesztet regisztráltak. A fertőzöttel érintettségi kapcsolatba tartozó személyek (játékosok, stábtagok, valamint munkatársaink) járványügyi elkülönítése haladéktalanul megtörtént, tesztelésükről klubunk intézkedett. Felnőttcsapatunk teljes kerete, a stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársaink jelenleg hatósági karanténban tartózkodnak. Ennek következtében felnőttkeretünk edzései és egyéb hivatalos eseményei felfüggesztésre kerültek.

A klub a pozitív tesztről értesítette leendő NB I.-es ellenfeleit (Budakalász, Csurgó, Veszprém), valamint az EHF illetékeseit. Ennek eredményeként az európai szövetség kedden közölte, hogy elhalasztja a csütörtök estére (18.45) kiírt PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést.

A BL másik magyar csapata, a Telekom Veszprém szerda este (20.45) a francia Nantes vendége lesz. A Szeged–PSG új időpontjáról később dönt az EHF.