NBA-sztároknak varázsoltak a magyarok

2010.10.11. 20:53
A Face Team az NBA Europe Live olaszországi állomásán lépett fel, a New York Knicks kosarasai nézték trükkjeiket, az USA-ban élőben adták a műsort.

Az NBA Europe Live milánói állomásán lépett fel a Face Team magyar akrobatacsapat, tizenkétezren nézték őket, köztük a New York Knicks játékosai is. Az NBA előszezonjában a New York-iak az Armani Jeans Milanóval játszottak edzőmeccset, a magyar freestyleosok a szünetben és az egyik negyedben mutatták be trükkjeiket. A fellépést New Yorkban élőben közvetítették.

face

Nyáron heti négy edzésük van, ha nem éppen verseny előtt vannak, szombaton és vasárnap gyakorolnak. Van köztük testneveléstanár is, több éves gyakorlás után és a TF tornászainak segítségével egyre több saját elemet építenek műsorukba. Nem ebből élnek, de ez a terv, az utánpótlásnevelésre is figyelnek.

"Előfordul, hogy hiba csúszik egy-egy figurába, de ez jó, mert így a közönség jobban érzi, milyen nehéz ezeket tökéletesen kivitelezni. Sérülések is vannak, volt már, akinek a karja tört el egy rosszul sikerült mutatványnál" - mondta Zippenfenig Gábor menedzser.

A Face Team korfball műsorokat is csinál, legközelebb október 31-én, a rotterdami Eb-n lépnek fel.