Engedjenek szabadon, látnom kell LeBront

2014.10.10. 18:20

LeBron James és a megújult Cleveland Cavaliers a legnagyobb szenzáció az amerikai kosárlabdában, a korábbi csapatához visszatért NBA-sztárt övező őrületet szeretné most kihasználni egy amerikai elítélt is, aki sokadjára fellebbezett, hogy szabadon engedjék.

Jason Goudlock már húsz éve van börtönben rablásért és testi sértésért, és nem először kéri büntetése enyhítését, a legújabbat is teljesen komolyan gondolta. "Arra kérem, hogy vonultassák vissza a #248-561-es rabszámot, mert történelmet kell írnom. Tényleg szeretnék szemtanúja lenni annak, ahogy LeBron James a bajnoki címig menetel szeretett szülővárosomban" - olvasható az indoklás hivatalos kérvényében. 

Büntetéséből még sok év van hátra, leghamarabb 2028-ban szabadulhatna. Ha Goudlockot szabadon engedik, akkor problémás fiatalokkal szeretne foglalkozni. 

A LeBron Jamesszel és Kevin Love-val megerősített Cavaliers iránt már most hatalmas az érdeklődés, az első edzőmeccsére megtelt a klub arénája, a visszatérő Jamest hisztéria fogadta. Az NBA-szezon október 28-án kezdődik.