16:00, December 09.
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0

Alakulhat az NBA szupercsapat-verője, a Spurs legjobbja menni akar

2018.06.15. 20:49

Az ESPN és a Yahoo értesülései szerint menthetetlen szintre jutott Kawhi Leonard és a San Antonio Spurs NBA-csapat kapcsolata, így a 26 éves sztár jelezte, mindenképp távozni akar Texasból.

A hírre természetesen beindult az egész NBA, mert bár Leonard az utóbbi időben sokat volt sérült – a legutóbbi szezonban csak kilenc meccset játszott –, ha egészséges, a liga egyik legjobb kiscsatára, és még simán lehet 8-10 éve a csúcson. Elsőként a két Los Angeles-i csapat neve, a Lakersé és a Clippersé merült fel, mindkettő szeretné a lehető leggyorsabban megszerezni a Spurs sztárját, de a lehetséges célállomások között van a Milwaukee, valamint az a Boston is, amely az idei csere-határidő előtt már megpróbálta megszerezni a játékost.

És persze nem maradhat ki az egyenletből az idei döntőben sima 4-0-val kisöport LeBron James sem, aki Leonarddel összeállva bárhol egyből szupercsapatot hozna létre.

Az ESPN úgy tudja, a Spursnek nem sietős Leonard elcserélése, úgyhogy hosszú, pletykákkal teli nyárra készülhet az NBA.  • Hírek
  • Hírek