Sztriptízbár és közös fodrász miatt kellett elhalasztani az egyik NBA-meccset

2020.12.25. 08:58

Óriási a káosz az NBA-ben szereplő Houston Rockets csapatánál, a texasi együttes ugyanis nem tudta elkezdeni a szezont. Az ok sajnos a koronavírus, amely napokkal ezelőtt fertőzte meg az egyik játékost, Ben McLemore-t, akivel többen is kapcsolatba kerültek a tervezett idénynyitó előtt.

Nem sokkal később Kenyon Martin Jr. tesztje is pozitív lett, aki korábban együtt ment fodrászhoz több csapattársával, például John Wall-lal és DeMarcus Cousinsszal is.

Mindeközben a csapat legjobb játékosa, az elmúlt két szezon pontkirálya, James Harden egyre erőteljesebben szeretné kiprovokálni, hogy a csapat cserélje el, és amellett, hogy az edzéseken üvöltözik mindenkivel, magányos farkasként sztriptízbárokba jár.

Mindezt maszk nélkül tette meg pár nappal ezelőtt, majd egy videó miatt lebukott, és mivel megszegte az NBA egészségügyi előírásait, 50 000 dolláros büntetést kapott a ligától, a szezonnyitóra pedig be sem öltözhetett.

A helyzet addig fajult, hogy a magyar idő szerint december 24-i mérkőzésre a Houstonnak 8-nál kevesebb bevethető kosarasa maradt, ezért el kellett halasztani az Oklahoma City Thunder elleni nyitányt.

Azóta még rosszabbra fordultak a dolgok, egy stábtag is pozitív lett, a már említett Wallon és Cousinson kívül pedig Eric Gordon és több másik játékos is egyhetes karanténba került.