Eltüntették a kosaras italát, mert az NBA nem ezt reklámozza

GettyImages-1252098193
2023.04.24. 09:12
Amerikában nincs mese, ha reklámról van szó. Még szombaton történt, a Los Angeles Lakers–Memphis Grizzlies NBA-mérkőzés után, hogy D'Angelo Russell, a hazaiak játékosa behozta a sajtótájékoztatóra az italát, és kirakta maga elé az asztalra. Súlyos hiba volt. Az asszisztenshölgy lekapta a palackot az asztalról, tudniillik az NBA nem ezt a márkát reklámozza...

Minden az évtizedek óta megszokott mederben csörgedezett a Crypto.com Arena interjúszobájában. A Los Angeles Lakers 111–101-re legyőzte a Memphis Grizzlies csapatát, a hazaiaktól az egyik kulcsember, D'Angelo Russell jött be a szobába, hogy válaszoljon a riporterek kérdéseire. És persze hozta magával az italát, amit kitett maga elé az asztalra, hogy mindenki jól lássa.

Egy kis palack Coco5-ot.

Ez volt az a pillanat, amikor megjelent a színen egy energikus asszisztenshölgy. 

Azonnal vegye le az asztalról! – utasította a kosarast.

Miért?

Mert a Coco5 nem a partnerünk!

De nekem igen! Bírságoljanak meg, de akkor sem veszem le!

A rámenős hölgy azonban ebben a pillanatban lekapta az asztalról a Coco5-os flakont, amit még akkor sem adott vissza Russellnek, amikor kifelé mentek a teremből.

Az nem jutott eszébe a szabályokat éberen betartató asszisztensnek, hogy a humoros csetepaténak köszönhetően az egész világ odafigyelt az üdítőmárkára. Ennél hatásosabb ingyenreklámot el sem lehetett volna képzelni. 

(Borítókép: D'Angelo Russell a Los Angeles Lakers–Memphis Grizzlies NBA-mérkőzés utáni sajtótájékoztatón 2023. április 22-én. Fotó: Andrew D. Bernstein / NBAE / Getty Images)