Megállt LeBron James fiának a szíve, eszméletlen állapotban szállították kórházba

2023.07.25. 16:53
Edzés közben megállt LeBron James fia, Bronny James szíve, akit eszméletlen állapotban szállítottak kórházba – számolt be a hírről a TMZ Sports.

A kosárlabdázás történetének egyik legkiválóbb játékosa LeBron, akinek fia a USC Egyetem edzése közben szenvedett szívrohamot és állt meg a szíve. Az orvosi személyzet képes volt Bronny Jamest azonnal ellátni és kórházba szállítani – adják hírül amerikai sajtóértesülések.

A James-család szóvivője kiemelte, hogy a 18 éves játékos állapota jelenleg stabil és már nem intenzív osztályon ápolják. LeBron és Savannah James nyilvánosan fejezte ki legmélyebb köszönetét a USC orvosi személyzetének, amiért rögtön ellátták fiukat, és a legnagyobb szakértelemmel reagáltak a váratlan eseményre.

A TMZ Sports úgy értesült, hogy hétfő reggel, helyi idő szerint 9:26-kor hívták a mentőket a USC Galen Centerből az eszméletlen Bronny Jameshez, akit azonnal kórházba szállítottak.

Hozzáteszik, a riasztás hármas fokozatú volt, amit a legsúlyosabb esetekben szoktak alkalmazni.

Bronny James generációja egyik legtehetségesebb játékosa, a jövő évi NBA-játékosbörzére minden bizonnyal beadja jelentkezését, jelenleg a USC, azaz a Dél-Kaliforniai Egyetem játékosa.