A sztárkosaras bejelentkezett Kylian Mbappé őrületes szerződésajánlatára

2023.07.25. 10:25
Nem csak a futball világa, az egész sporttársadalom felkapta a fejét a legutóbbi hírekre, miszerint akár évente 700 millió eurót is kereshet Kylian Mbappé a szaúdi al-Hilal csapatában. A világ egyik legjobb kosárlabdázója, Jannisz Antetokounmpo sem hagyta szó nélkül a fejleményeket.

Mint ismert, a szaúdi labdarúgó-élvonalban szereplő al-Hilal emberi ésszel felfoghatatlan, akár 700 millió eurós évi fizetést is biztosítana a francia világbajnok Kylian Mbappé számára, amennyiben aláírna a közel-keleti csapathoz. Az átigazolásra ugyan csekély az esély, mivel Mbappé számára nem opció az Európán kívüli folytatás, de úgy néz ki, akadnak olyan sztársportolók, akik élnének a lehetőséggel. 

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárja, a nigériai–görög származású Jannisz Antetokounmpo közösségi oldalán kommentálta viccesen a híreket, és jelezte az al-Hilal csapatának, nyugodtan szerződtessék őt, mivel hasonlít a francia labdarúgóra. 

„Al-Hilal, engem elvihettek, úgy nézek ki, mint Mbappé” – írta a görög kosaras, majd erre reagált maga az érintett is, egy sor vicces emojival. A reakció ismeretében immár egyre valószínűtlenebb, hogy Mbappé a szaúdi klubnál folytatná karrierjét. 

A labdarúgás világának legfrissebb átigazolási híreiről, pletykáiról alább található, percről percre frissülő hírfolyamunkkal tájékozódhat.