18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Dennis Rodman a legintimebb testrészére tetováltatta a barátnője arcképét

2023.08.27. 13:49
Azt hittük, Dennis Rodman már nem tud meglepni bennünket, de alábecsültük az ötszörös NBA-bajnok csodabogarat. A 62 éves Rodmannek jelenleg egy hozzá képest feleannyi idős barátnője van, egy bizonyos Yella Yella nevű rapper/modell, akinek az arcképét a Féreg szerelme jeléül július 8-án felvarratta a jobb arcára. Már ez is szokatlan gesztus, de Rodman most emelte a tétet: a tomporára is odatetováltatta kedvese ábrázatát.

Dennis Rodmanről bátran kijelenthetjük, hogy minden idők legnagyszerűbb lepattanózója, öt aranygyűrű díszíti az ujjait – kettőt a Detroit Pistonsszal (1989, 1990), hármat pedig a Chicago Bullsszal (1996, 1997, 1998) szerzett –, és 1996 és 1998 között nem volt nála népszerűbb ember a „szeles városban”, még Michael Jordant is beleértve. 

Később a kosaras filmszínészként került a reflektorfénybe, majd sokkal inkább mozgalmas szerelmi életével. Olyan hírességekkel tartott fenn intim kapcsolatot, mint Madonna vagy éppen Carmen Electra, utóbbi 1998/1999-ben röpke ideig a felesége is volt. Nem vetette meg a drogot és az alkoholt, megjárta az elvonókúrát is. Politikusokkal is ápolt és ápol kapcsolatot, jó barátságban van Donald Trump amerikai exelnökkel, Kim Dzsongun észak-koreai diktátorral és Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Putyinnal 2014-ben találkozott, amikor két hetet töltött Moszkvában az orosz elnök meghívására. Rodman utólag úgy nyilatkozott, hogy „Putyin kib...ott cool”, mert állandóan 10-12 modell vette körül.

Ennyit Rodman előéletéről, de róla mindig van mit írni, jelenleg is. Júliusban elment egy tetoválószalonba, Van Johnsonhoz, a híres tetoválóművészhez, és felvarratta a jobb arcára új barátnője, Yella Yella arcképét. Íme:

A szerelem azonban olyan erős a 62 éves Rodman és a 31 éves Yella Yella között, hogy a Féreg a minap tovább emelte a tétet, és oda is feltetováltatta a lány arcképét, ahová talán korábban még senki sem: a hátsójára. Megvan a magyarázat is, hogy miért oda: „Hogy mindig velem legyél!”

Mellesleg nemcsak Yella Yella képe került fel az intim testrészre, hanem Rodman saját ábrázata is. Ilyenformán, legalábbis arcképileg, ők ketten most már örökre össze vannak kötve. 

Hát létezik ennél szebb szerelmi vallomás?!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport