Halálos mérgű skorpió támadt a világ legjobb játékosára

2024.10.18. 06:48
LeBron Jamesszel mindig történik valami. A világtörténelem egyik legjobb kosárlabdázójára rátámadt egy halálos mérgű skorpió, de a Los Angeles Lakers játékosa szerencsére megúszta az esetet. A mellékelt fotóból úgy tűnik, az ízeltlábú nem.

A Los Angeles Lakers az arizonai Phoenixben játszotta legutóbbi felkészülési mérkőzését. A meccsen nem lépett pályára LeBron James, a Lakers lassan 40 éves veteránja, mégis ő került a hírek fókuszába. 

James éppen zuhanyzott szállodai fürdőszobájában, amikor  elmondása szerint  rátámadt egy halálos mérgű skorpió.

Megpróbált elkapni a dög, amikor kiléptem a zuhanyból. Szerencsére lefelé néztem, így időben észrevettem. Isten hozott Arizonában!

Az Instagram-bejegyzésből nem derül ki, mi lett az ízeltlábúval, de ahogy elnézzük a fotót, nagyon úgy tűnik, hogy James agyoncsapta az állatot.

Ezek a skorpiók egyébként tényleg veszélyesek, a csípésük nagyon fájdalmas, de halálesetet keveset jegyeztek fel, leginkább csak gyerekek haltak bele a skorpiócsípésbe. Arizonában különben 40-60 skorpiófaj él, ez az Egyesült Államok leginkább veszélyeztetett régiója skorpiócsípés szempontjából.