Rossi már múlt időben beszél Haydenről

2017.05.19. 09:51

Péntek reggel újabb közleményt adtak ki Nicky Hayden orvosai a cesenai kórházban, ahol szerda óta ápolják az elgázolt motorversenyzőt. Állapota nem változott, stabil, de kritikus. Csütörtök este közölték, súlyos agysérülései vannak, károsodhatott az agya.

A hétvégi, Le Mans-i futamra készülő MotoGP-sek, volt társai közül Valentino Rossi is tájékoztatott a helyzetről. Amellett, hogy éveket versenyzett együtt a 35 éves volt világbajnokkal, két évig csapattársak is voltak, a baleset Rossi szülőfalujának környékén történt, így jól ismeri a körülményeket.

Nagyon nagyon rossz híreket kaptunk Nickyről, először nehéz is volt felfogni. Azonnal beszéltem a doktorral, aki a barátom, azt mondta, Nicky állapota rendkívül súlyos, az volt már mikor a kórházba értek vele. Óriási tragédia, nagyszerű motoros, nagyszerű tehetség, világbajnok volt. De mindenek előtt egy nagyon jó srác. remek versenyzőcsaládból jött, az apja és a két fivére is motorozott. Mosolygós, jó gyerek. A helyzet nagyon rossz, rettentő kemény, de mindannyian reméljük a legjobbakat

- mondta Rossi.

Hayden mellett van édesanyja, barátnője és egyik bátyja, előfordulhat, hogy nekik kell majd dönteniük Nicky Hayden sorsáról.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport