Megműtötték a navigátort, akit a nézők húztak ki a lángok közül a Veszprém-ralin

2019.07.08. 15:47 Módosítva: 2019.07.08. 15:49

Már meg is műtötték azt a navigátort, akit a nézőknek kellett kimenteni a lángoló autójából, miután társával balesetet szenvedett a Veszprém-ralin – derült ki a Race1.net Hungary posztjából.

A 201-es rajtszámmal induló Neukirchner András-Párdi Kata kettős a nyitó, kislődi szakaszon szenvedett balesetet vasárnap: a Hondájuk lecsúszott a pályáról, és a fák közé csapódott, nem sokkal később pedig lángra is kapott. A pilóta a becsapódás után még ki tudott szállni, de utána rögtön összeesett az autó mellett, és nem tudott segíteni navigátorán. Őt végül puszta kézzel, drasztikus megoldásokkal a nézők szedték ki az égő kocsiból. 

Katát megműtötték, a combját rendbe rakták, kulcs csontja nem mozdult el a törés miatt, így azt nem bántották. Bokáit sajnos nem tudták még műteni a fertőzésveszély miatt. Belső sérülése nincs, gerince nem sérült.

– írta később Párdi férje, aki képet is mellékelt a poszthoz, és azt írta, hogy felesége nemsokára megint így fog mosolyogni.

A férfi köszönetet mondott azoknak, akik megmentették a felesége életét, és arra buzdított, hogy a tragédia és az égő autó helyett inkább jókívánságokat posztoljanak, és egy képet a feleségéről, mert úgy érzi, hogy ez "emberibb".

Rallye 2-ben egyébként végül a Trencsényi Vince-Pannuska Dávid páros győzött, a kettős pályafutása első abszolút futamgyőzelmét aratta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport