Hétszázezer leosztás egy hónap alatt

2009.08.13. 15:06
Az eddig szinte ismeretlen készpénzjátékos, SmartFab a legendás ChicagoJoey rekordját akarja megdönteni, ígéri, minimum harmincezer dolláros pluszban zár.

Smartfab augusztus 7-én a világ egyik legnagyobb pókerfórumán tett embertelen fogadási ajánlatot: egy hónap alatt 700 000 leosztást játszik, a végén minimum 30 000 dollár pluszban zár, ehhez 31 napon keresztül 24 darab hatfős asztalon napi 12 órát kell majd játszania. A kihívást a PokerStars oldalán, NL100-on azaz 0.5-1 dolláros téten fogja játszani és az ellene fogadóknak 4-1-es oddsot kínál, a fogadásokra harmincezer dollárt különít el.

A szigorú szabályok szerint játékát webkamera rögzíti, amit nem kapcsolhat ki, kizárólag meghibásodás esetén engedélyezett, hogy nélküle folytassa a pókert. A fogadásokat telefonon lehet megtenni, visszavonni csak megegyezés és felár esetében lehet. A fogadóknak tilos SmartFAB ellen játszaniuk, írja a PókerAkadémia.com.

SmartFAB a fogadást súlyos betegség, illetve családi tragédia esetén függesztheti fel, ebben az esetben a beérkezett pénzeket mind visszafizeti, az esetleges nyereményeket a fogadás befejezése után legkésőbb 31 napon belül kifizeti. A pókerközvélemény szerint SmartFabnek csak a szája nagy, a lehetetlennel próbálkozik.

SmartFab a rekordkísérlettel ChicagoJoey korábbi, 600 000 leosztásos rekordját próbálja majd felülmúlni. Az ajánlatra a csúcstartó rögtön válaszolt, novemberben egymillió handet játszik 2,5-1 vagy 3-1 oddsal.

Sokak szerint SmartFab nemhogy az egymillió, de még a 700 000 leosztásra sem lesz képes. ChicagoJoey megjegyezte, ha ellenfele teljesíti az egymillió handet, akkor ő novemberben 1,1 millió leosztást fog játszani.