Sport

Póker

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 20:15 - Világbajnokjelölti sakkversenyek Torontóban 2024-04-04 - 23 -Érdekességek a versennyel kapcsolatban - A versenyben Nepomniachtchi vezet 4,5/7 - Holnap: 04-13 VIII. forduló
       Ahogyan én látom: A 2024-es torontói sakk-világbajnokjelölti tornán az orosz és az indiai sakkozók előtt térdel a mezőny másik fele: Tudniillik, hogy az amerikai, a francia és az azerbajdzsáni sakkozók mindannyian élőpont vesztésre állnak a hatodik fordulót követően - Érdekesség, hogy tegnap az élőnyerők világossal játszottak a vesztőkkel szemben és 3:1 arányban nyertek - a színelosztás ma a holnapi pihenő nap előtt, az első kör utolsó fordulójában megváltozik - A vesztők játszanak világossal, a nyerők sötéttel - sztármérkőzésnek a Nakamura - Nepo parti igérkezik, Firouzja - Gukeshhel, Caruana - Pragg-gal, Abasov - Vidittel néz farkasszemet - Jó szurkolást! Jó szórakozást!.
Vitorlás tudattágítás
Tizenöt
A hétköznapok taposómalmában majdnem megfeledkeztünk róla, de aztán egy köszöntés eszünkbe juttatta: megint születésnapot ünneplünk itt a blognál. [...] Bővebben!
Tommy autosport
Pénteken kezdődik a Rally Hungary és a Veszprém rally!
Holnap kezdődik és vasárnapig tart a 2024.