A pókerbajnokok imádták Budapestet

2009.09.15. 11:06
A kétszeres világbajnok Doyle Brunson, és az online pókerzseni Ilari „Ziigmund” Sahamies vendégeskedett Magyarországon.

A 10-szeres WSOP-karkötős Brunson szeptember 11-én érkezett Magyarországra, két versenyen és készpénzes játékokon vett részt. A Budapesten először megrendezett pókerkonferencián hatalmas mosollyal fogadta az érdeklődőket, és legújabb könyvét dedikálta a rajongóknak, írja a Póker Akadémia.

„Nem tudom, pontosan mire számítottam, mikor megérkeztem Magyarországra, de pozitívan csalódtam. Budapest az egyik legszebb város, amit valaha láttam, nagyon jól érzem magam itt.”

„Eddig két kisebb versenyen indultam, de még egyetlen kasszát sem nyertem meg. Remélem, a lapjárásommal van a baj, és nem a magyar játékosok ilyen jók” - számolt be Brunson az előző napi eseményekről.

„A készpénzes játékot mindig is jobban szerettem a versenyeknél, remélem, az jobban fog menni. Mindenesetre a magyar mezőny sokkal erősebb, mint az amerikai, így biztos nagyobb lesz a kihívás.”

Brunsonnal egy időben a világhírű pot limit omaha játékos, Ziigmund és az ötszörös WSOP-karkötős botrányhős Scotty Nguyen is Magyarországon járt. Előbbi csak egy napra jött, de nagyon meg volt elégedve a látottakkal.

„Több időt kéne itt töltenem, nagyon jó a környezet, és a magyar lányok rendkívül szépek, ám sajnos nagyon sűrű a szeptemberi programom. Hazautazok Finnországba, majd három hétig Londonban leszek, a World Series Of Poker Europe és a European Poker Tour angliai versenyein.”

„Mostanában nagyon keveset játszottam, úgyhogy itt az idő visszarázódni a pókeréletbe. Elsősorban versenyezni fogok a következő hetekben, de azért szakítok időt az online készpénzes játékokra is.”