Bélabácsi az év pókerese

2010.03.01. 19:25 Módosítva: 2010.03.01. 19:25
Traply Péter 2009-ben online versenyeken közel félmillió dollárt nyert, és elhozta Magyarország első vb-címét; az év felfedezettje Németh András.

Február 27-én a Corinthia Grand Hotel Royalban rendezték az első Pókerbált.

Az év játékosa Traply Péter lett, aki 2009-ben megszerezte Magyarország első világbajnoki címét a World Series of Poker versenysorozaton, döntő asztalra került European Poker Tour és World Poker Tour versenyen is, valamint online közel félmillió dollár profitot termelt, írja a Póker Akadémia.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy én kaptam az első Magyar Pókerdíjat, és remélem, hogy ez a kezdeményes hagyományteremtő lesz" - nyilatkozta a győztes.

Az év felfedezettje Németh András, aki 2009-ben robbant be, októberben megnyerte az Austrian Classics főversenyét, novemberben negyedik helyen végzett a Master Classics of Poker főeseményén. „Nagyon örülök, hogy én kaptam ezt a díjat, annak ellenére, hogy sokan mások is megérdemelték volna.”

A vendégek között feltűnt a pókeres Kaló Dénes, Zimány Linda, Majka, Claudia Dedei Aryee, a frissen igazolt playmate Pápai Gyöngyi. A díjátadó után négyfogásos vacsorát és közel hétórás műsort élvezhettek a meghívottak.