Szavazzuk be Bélabácsit a pókervébére!

2010.06.13. 19:00
Június 15-én zárul az online szavazás, melyen a pókeresek válaszhatják meg a World Series of Poker Tournament of Champions 20 résztvevőjét.

Az eddigi világbajnokságok összes versenyszámának 521 győztesére, így akár a tavalyi 5 000 dolláros no limit hold'em verseny magyar nyertesére, Traply Péterre is lehet szavazni.

A világbajnokság hivatalos honlapján az 50 legtöbb szavazattal álló versenyző nevét tüntetik fel random sorrendben. A szavazás június 15-én zárul, addig itt lehet voksolni.írja a Póker Akadémia.

A látogatók által beszavazott 20 versenyzőhöz további 7 játékos csatlakozik. Közülük öten automatikusan jutottak be a versenyre, mint az aktuális WSOP-főversenygyőztes Joe Cada, a WSOPE-főversenyt nyert Barry Schulman és a Tournament of Champions korábbi 3 győztese, Annie Duke, Mike Matusow és Mike Sexton.

póker

A versenyre bejutott Andrew Barton is, aki egyedüli amatőrként szerepel a döntőben. "Kimeneteltől függetlenül a verseny minden pillanatát élvezni fogom. Úgy érzem, máris nyertem. Ez egy hatalmas, vissza nem térő lehetőség, hogy megmérkőzzek a világ legjobbjaival" - nyilatkozta Barton.

A 27. hely sorsa egy kilencfős versenyen dől el Tom Dwan, Andy Bloch, Bertrand "ELkY" Grospellier, Gus Hansen, Don Cheadle, Sorel Mizzi, Michael Mizrachi, Liv Boeree és Paul Wasicka között.

A Tournament of Champions június 27-én kezdődik, a televíziós döntőt július 4-én rendezik. A 27 fős verseny első 9 helyezettje kerül pénzbe, a főnyeremény 500 000 dollár lesz.