Kaló Dénes a Full Tilt Poker profija

2010.08.11. 13:22
A szerződést augusztus 18-án akarták bejelenteni, de a hír kiszivárgott.

A világbajnok Kwaysser Valdemár Ákos után Magyarország legeredményesebb élőverseny-játékosa, Kaló Dénes is a világ második legnagyobb online pókerterméhez, a Full Tilt Pokerhez igazolt, írja a Póker Akadémia.

A Full Tilt Poker augusztus 18-ra tervezte közleményét, de nem voltak elég óvatosak, a pókerterem hivatalos honlapján bekerült a magyar játékos a szponzorált profik névsorába, így egy héttel korábban kiszivárgott a hír.

A szponzoráció feltételeit nem hozták a nyilvánosságra, de várhatóan jelentősen növelni fogja a magát hobbijátékosnak valló Kaló Dénes élő és online szereplését.

Kaló jelenleg hazánk legsikeresebb élőverseny-játékosa, több mint 2,5 millió dolláros össznyereménnyel. 2006-ban a PokerStars-profi Tóth Richárd mögött a második helyen végzett az Austrian Classics főversenyén, majd 2007-ben és 2008-ban is második helyen végzett egy-egy European Poker Tour főversenyen. 2009-ben az Unibet Open budapesti versenyén is döntő asztalra jutott, ahol végül az 5. helyen esett ki.

Bár kimondottan élő verseny és cash game játékosnak számít, Kaló online is szép versenyeredményeket ért el, és a magas készpénzes asztaloknál is megfordult.