A pókervilágbajnok a szépségkirálynő miatt látogat Magyarországra

2011.08.06. 16:29
Daniel Negreanu azt nyilatkozta, hogy új barátnője a 2008-as Miss Earth Hungary nyertese, Polgár Krisztina.

Egy amerikai online rádióműsorban a világ egyik legismertebb és legsikeresebb pókerjátékosa, Daniel Negreanu - aki közel 15 millió dolláros nyereményével a világranglista második helyén áll - azt nyilatkozta, hogy a 2008-as Miss Earth Hungary nyertesével, Polgár Krisztinávál jár.

A pókeres műsorban elsősorban az online pókerről folyt a beszélgetés, ám mikor Negreanu nemi hovatartozásával kezdtek viccelődni, a kanadai elbüszkélkedett legújabb barátnőjével.

"Új barátnőmmel a WSOP-n ismerkedtem meg. Szóval még friss a kapcsolat, tudjátok, hogy van ez, egyszerűen letaglózott, igazán szuper csaj. Magyarországon, Budapesten lakik, ő a 2008-as Miss Hungary. Már hazautazott, de hamarosan meglátogatom. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogod, Mike. A neve Krisztina Polgár."

A szépségkirálynő Negreanuról nem akart nyilatkozni, de nem ez az első kapcsolata pókeressel, korábban Magyarország egyik legjobb játékosával, a WPT-nyertes Tóth Richárddal volt együtt. Polgár kapcsolatuk során ismerkedett meg komolyabban a pókerrel, és Tóth segítségével nagyon sokat fejlődött a játéka, írja a Póker Akadémia.

Polgár Krisztina azóta rendszeresen vesz részt versenyeken, legnagyobb sikerét a 2010-es People Poker Tour budapesti versenyén érte el, 4. helyével 20 995 dollárt nyert. Szépségének és tehetségének köszönhetően különböző pókertermek karolták fel, amelyek támogatásával számos világversenyen szerepelt.

Az idei World Series of Poker világbajnokságra is egy pókerterem szponzorálásában utazhatott ki, ott ismerkedett meg Negreanuval, akivel láthatóan szoros kapcsolatot alakított ki.