Matt Damon, DiCaprio is belebukhat a pókerbe

2012.07.26. 12:32 Módosítva: 2012.07.26. 12:32
A hollywoodi illegális pókerjátékok szervezője új könyvében fedi fel a valóságot a sport- és filmsztárok által látogatott estékről.

Molly Bloom hét éven keresztül szervezte New Yorkban, Los Angelesben, Miamiban és Las Vegasban a magas tétű illegális póker estéket, amelyeken Hollywood legnagyobb nevei, sportsztárok és gazdag üzletemberek vettek részt.

Az estéket luxuslakásokba szervezte, gondosan választotta ki vendégeit, fiatal, csinos felszolgáló lányokat vett fel, akik italokkal látták el a vendégeket és a helyi kaszinók legjobb osztóit fogadta fel.

Bloom estéi hatalmas sikert arattak, és gyakran heti 3-4 alkalommal kellett megrendeznie, hogy egyre növekvő vendégkörének igényeit kitudja elégíteni. Gyakran több százezer dollár cserélt gazdát, amiből Bloom is kivette a maga kis részét, állítólag évente 400 000 dollárt keresett a pókeresték rendezésével, amiken részt vett Tobey Maguire, Matt Damon, Leondardo DiCaprio, Ben Affleck vagy a teniszcsillag Pete Sampras is, írja a Póker Akadémia.

Bloom estéi 2011-ben értek véget, mikor 21 másik vádlottal ő is belekeveredett a Brad Ruderman körüli pereskedésbe. Ruderman több befektetési csalást szervezett, mellyel több millió dollárt vesztett befektetőinek, majd az összeget magas tétű pókerestéken próbálta visszanyerni.

Ruderman, aki 10 éves börtönbüntetését tölti, többször is megfordult Bloom estéin, és rendre több százezer dollárt veszített befektetői pénzéből. A Rudermantól pénzt elnyerő játékosokat és Bloomot így vád alá helyezték, ám még peren kívül megegyeztek, amiért összesen 1.8 millió dollárt fizettek, hogy elkerüljék a tárgyalásokat.

Bloom új könyvében a hollywoodi pókeresték részleteiről, a sztárok és hírességek szokásairól, valamint a per körüli részletekről fog beszámolni, mellyel belátást adhat a magas tétű, luxus körülmények között rendezett pókerjátékok világába.