540 milliót bukott, csak röhögött rajta

2013.08.23. 11:28
Dan Bilzerian büszkén kitweetelte, mekkorát bukott egy nap alatt high stakes pókeren.

A vállalati felvásárlásból dollármilliomossá vált Paul Bilzerian fiának, Dan "Blitz" Bilzeriannak olyan a karrierje, mint Paris Hiltoné: alig csinál valamit, mégis mindig címlapokra kerül.

Korábban apja nyomába akart lépni, de üzletemberként nem volt sikeres. Az elmúlt években már inkább csak a gazdag playboyok életét éli, hatalmas partikat ad, csinos nők veszik körül, és ha valaki megkérdezi, mivel foglalkozik, high stakes pókeresként tünteti fel magát. Annak ellenére, hogy az eredményessége a kártyában is megkérdőjelezhető, az online pókerfórumokon keringő pletykák szerint többmillió dolláros vesztesége van, írja a Póker Akadémia.

A pletykákat erősíti az amerikai egyik új tweetje is, amelyben büszkén közölte, mennyit bukott el a Las Vegas-i Aria kaszinóban.

„Az egészet elszórtam tegnap... Apám azt mondta, hagyjam végre abba a szerencsejátékot. Mondtam neki, senki sem szereti azokat, akik feladják. :)". Egy képet is mellékelt, amelyen 2,5 millió dollár összértékű zsetontornyai láthatók, még mielőtt elvesztette volna mindet.

A high stakes parti $2 000/$5 000 tétes (körülbelül 430 ezer/ 1,1 millió forint) No Limit Hold’em játékban futott. Az ellenfelek közt több világhírű profi feltűnt, például Tom "durrrr" Dwan, Richard Yong és Andrew Robl is.