Evrát szétszívatta a Real labdaszedője

2015.05.14. 10:55

Cristiano Ronaldo már megtanulta, hogy a labdaszedők micsoda szemetek tudnak lenni, a szerda esti Real Madrid-Juventuson az olaszok védője, Patrice Evra szembesült ezzel. 

A harmincadik perc környékén Real Madrid 1-0-ra vezetett, tehát idegenbeli góljával továbbjutásra állt, amikor Evra rohant a labdáért, hogy minél hamarabb folytatódhasson a játék. A meccsből még rengeteg volt, időhúzásnak nem sok értelme volt, de a labdaszedő úgy gondolta, hogy leckézteti kicsit a Juventus-játékost. 

Evra egy darabig próbálkozott, de aztán otthagyta a szemétkedő labdaszedőt, nem durrant el teljesen az agya. Egyszer egy hasonló helyzetnél José Mourinho ment oda a Crystal Palace otthonában egy labdaszedőhöz, hogy megmagyarázza neki, inkább adja vissza a labdát, mert megtörténhet, hogy valamelyik játékos dühösen reagálja le a helyzetet.  

De a legnagyobb troll az az atléticós labdaszedő volt, aki Cristiano Ronaldót szívatta meg: a portugál hiába kérte a labdát, előbb magához hívta, majd elhajította a labdát. Őt a mutatvány után ki is rúgták. 

A labdaszedő szemétkedik C. Ronaldóval