Könyörögtem Messinek, hogy ne bőrözzön be

2015.10.20. 13:07

A Manchester City-sztár Yaya Touré három éven át volt Lionel Messi csapattársa a Barcelonában, úgyhogy amikor a Bajnokok Ligájában került vele szembe később, akkor attól rettegett, hogy az argentin sztár leégeti őt. 

Az elefántcsontparti futballista az angol BT Sports egyik műsorában mesélt arról Rio Ferdinandnak, hogy Messi volt a legjobb, akivel együtt dolgozott, mert egy igazi zseni, és ellenfélként is ellene a legnehezebb. 

"Játszottunk a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájában az elmúlt két évben. Tavaly viccből megígérte, hogy kötényt fog adni nekem. Aztán láttam, hogy a meccsen két csapattársamat is bebőrözte, és arra gondoltam, hogy velem is meg fogja csinálni. Úgyhogy közel kerültünk egymáshoz a pályán, kiabáltam neki, hogy kérlek, ne bőrözz be" 

- mesélte Touré az interjúban, leginkább attól tartott, hogy a családja előtt ég le. A múlt szezonban a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben találkozott a két csapat, a Barcelona mindkét meccset megnyerte, és 3-1-es összesítéssel jutott tovább, később a kupát is megszerezte.