Részegen karambolozó FTC-futballista: Vigyáztak ránk fönt

2016.02.02. 13:38

Varga Roland, a Ferencváros futballistája az M4-en futó Fradi TV-nek nyilatkozott a balesetéről, amit a Csakfoci.hu idézett. Varga az FTC törökországi edzőtábora előtt Busai Attilával és egy meg nem nevezett civillel együtt autóba ült, és balesetet szenvedett. Kiderült, Varga volt a sofőr, és ittasan ült autóba. 

A Csakfoci szerint Varga „mély megbánást tanúsított”.

„Amióta megtörtént ez a baleset, azóta nem nagyon tudok túllépni rajta. Próbálok nem egyedül lenni, hanem mindig a többiekkel, mert ha egyedül vagyok, akkor egyfolytában ezen jár az agyam. Nagyon rossz érzés, de túl kell tennem magam rajta.  (...) Tartozom azoknak, akik szeretnek, hogy bebizonyítom a pályán, hogy lehet rám számítani, és ez csak egy kisiklás volt. Szeretnék mindenkitől elnézést kérni” – mondta Varga Roland.

Varga és Busai a születésnapjukat ünnepelték. „Tudtuk, hogy edzőtábor lesz, szerettünk volna egy kicsit kikapcsolódni. Ittunk, úgy éreztem, hogy ettől függetlenül tudok vezetni. Így utólag nem kellett volna, ilyenkor már okosabb vagyok én is. (...) Attilának semmi köze a balesethez. Ez az én felelősségem, én követtem el. A legrosszabb, hogy sok embernek, a családtagjaimnak, a barátaimnak, az egész Fradinak, a szurkolóknak csalódást okoztam, amit soha nem szerettem volna. ”

Megcsúsztam egy kanyarban és nekivágódtam egy falnak, hála Istennek, nem történt senkinek semmi baja.

(...) Attila tenyerét kicsit megvágta kicsit az üveg, utána össze is varrták. Tőle személyesen már elnézést kértem (...) nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztam őt is, ezúton is szeretnék tőle elnézést kérni. Kaptam egy jó nagy pofont az élettől, és ezután kicsit átértékeltem magamban a dolgokat. (... ) Hála Istennek, vigyáztak ránk fönt, és kaptunk még egy lehetőséget, hogy ezt helyre tudjuk hozni, amennyire lehet.”

A Ferencváros megbüntette Vargát, de az nem derült ki, hogy mi a büntetés.