Nem lett happy end a világbajnok futballista és Pamela Anderson románca

2019.06.25. 14:56

Két éve kezdődött Adil Rami focista és Pamela Anderson Playboy-modell és színésznő kapcsolata, de most hirtelen véget ért.

Ugyanis az 51 éves Anderson rájött, hogy nem ő volt a 33 éves Marseille-futballista egyetlen szerelme, legalábbis erre utal a szöveg, amelyt az Instagramjára rakott ki. (Tudja meg mindenki, hogy kettejük között mindennek vége, ugye.)

Az életem utóbbi két éve egy nagy hazugság volt. Átvertek, elhitették velem, hogy szerelmesek vagyunk. Megsemmisítő, amire az elmúlt napokban rájöttem. Hogy ő kettős életet élt. Azzal viccelt, hogy más játékosok barátnőket tartanak a szomszéd utcában. Azt mondta, azok szörnyetegek. De ez még ennél is rosszabb. Mindenkinek hazudott. Hogy lehet két nő szívét és agyát így irányítani? Biztos vagyok benne, hogy többen is voltak. Ő az igazi szörnyeteg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s hard to accept 💔 The last (more than) 2.years of my life have been a big lie. I was scammed, led to believe ... we were in « big love »?. I’m devastated to find out in the last few days. That he was living a double life. He used to joke about other players who had girlfriends down the street in apartments close to their wives. He called those men monsters. ? But this is worse. He lied to all. How is it possible to control 2 women’s hearts and minds like this - I’m sure there were others. He is the monster. How could I have helped so many people @ndvhofficial and not be wise enough or able to help myself.

The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) által megosztott bejegyzés,

Anderson a nap folyamán több hozzászólással is kiegészítette a bejegyzését. Ezekben többek közt beteges féltékenykedéssel és folyamatos hazudozással vádolta volt párját, aki kettős életet élt, őt pedig lelkileg és fizikailag is rettegésben tartotta. Leírta továbbá, hogy hibázott, amikor nem hallgatott azokra, akik óvták a labdarúgótól, mostanra kiderült, hogy nekik volt igazuk.

Anderson emellett több bejegyzésében is elég egyértelműen utalt rá, hogy a labdarúgó Fizikálisan is bántalmazhatta.

Ezt írta például: "Elhagyom Franciaországot. Mindent megpróbált, küldött virágot, leveleket, de én semmit sem fogadtam el tőle. Felbukkant a szállodámnál, a biztonsági emberek vitték el. Testőrt kellett fogadnom, mert megijeszt. Sokszor okozott nekem sérülést, és számtalanszor fenyegetett meg".

Mindebből teljesen nyilvánvaló, hogy az ügynek bőven lesz még folyatatása.

A világbajnok védő pár éve a monacói Forma-1-en ismerkedett meg a modellel, aki aztán mindennapos vendég lett a Marseille-stadionban, és ott volt a tribünön a tavalyi vb meccsein is. Utóbbin kissé azért potyára, exkedvese volt az egyetlen mezőnyjátékos a francia keretből, aki egy percre sem léphetett pályára.