Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hógolyóvál dobálták a sísztárt futam közben, begőzölt

2018.01.24. 11:01

Henrik Kristoffersen alig csúszott be a schladminig világkupa céljába, máris dühösen kiabált. Jó oka volt rá. Az aranyért küzdő norvég sízőt második menete közben hógolyókkal dobálták. Nem találták el, de megzavarhatta.

Az utolsó előttiként induló Kristoffersen a hazai favoritot, Marcel Hirschert próbálta megverni. Jó menetet produkált, de végül az is kevés lett. A norvég a célban dühösen reklamált a közönség miatt, fel is markolt egy kis havat, kidobta feléjük, majd az addig vezető Daniel Yulénak is panaszkodott.

A schladmingi villanyfényes szlalom a legnépszerűbb verseny az egész világkupában, a pálya mellé is rengeteg szurkoló odafér, több tízezezren voltak kint idén is.

„Ez borzasztó, több hógolyót is láttam, felém dobták. Ilyet nem lehet csinálni. Veszélyes lehet, ha az arcodba kapod"  – nyilatkozta az NRK-nak Kristoffersen. A norvég ugyanakkor azt is elismerte, hogy nem ezért kapott ki. (A videón 0:55-tól látni, ahogy több hógolyó berepül.)

000 XL937

Hirscher is sportszerű volt, a célban is sajnálkozott Kristoffersennek.

Fantasztikus a közönség, 55 ezren vannak itt, de öt közülük idióta. Én szégyellem magam azok helyett, akik ezt Kristoffersennel tették

– nyilatkozta az osztrák győztes.