Ana Ivanovics spanyol teniszezőt szeret

2008.11.14. 11:17
Az év közben a világranglistát két hónapig vezető Ana Ivanovics először beszélt magánéletéről. Elárulta, a spanyol Fernando Verdasco a szerelme, akivel a szeptemberi amerikai bajnokságon jött össze.

Ana Ivanovics személyesen erősítette meg, hogy a spanyol Fernando Verdascóval jár. Pletykaszinten már hallani lehetett a románcról, a 21 éves szerb játékos azonban csak most nyilatkozott az egyik belgrádi lapnak kapcsolatáról, amely szeptemberben, New Yorkban, a US Openen kezdődött.

"Bámulatos fiú, nagyon boldog vagyok vele" – mondta a világranglistán ötödik Ivanovics minden további részletezés nélkül az ATP-rangsorban tizenhatodik – a nyáron öt hellyel előrébb volt –, 24 esztendős madridi szerelméről. A balkezes játékos a legutóbbi dohai nem hivatalos világbajnokságon már a nyilvánosság előtt, a nézőtérről szurkolt Ivanovicsnak lelkesen.

Egymásra eddig nem jutott sok idejük a feszes menetrend miatt, de most – az év végi viszonylag lazább időszakban, még a januári ausztrál nyílt bajnokság előtt – több időt eltölthetnek.

Verdasco idén nem lépte át az egymillió dolláros bűvös határt a kereseti listán, Ivanovics jobb szezont zárt, hárommillió fölé ment.