Milliárdos házat vett a világszép teniszező

2008.12.08. 10:54
Négy és fél millió euróért, csaknem 1,2 milliárd forintért vett házat Mallorcán a világranglistán ötödik Ana Ivanovics.

Ana Ivanovics 4,5 millió euróért vett magának luxuspalotát Mallorcán, Palma de Mallorca legelőkelőbb, Sol Vida negyedében. A novemberben 21 éves szerb teniszező 950 négyzetméteres házát 1998-ban építették, 5 háló- és 4 fürdőszobája van, a telek 6 ezer négyzetméteres.

Ivanovics már megbízta építészeit, hogy izlése szerint alakítsák át a város legelőkelőbb részén álló épületet, amelybe konditermet és mozit is építtet. A környéken többek között Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones, és Claudia Schiffer rendelkezik ingatlannal. A teniszező saját honlapján bevallja, mindig is szerette Mallorcát, 15 éves kora óta ide jár edzeni. Új házát csendes és békés helyként jellemzi, ahol remekül tud majd tréningezni és pihenni. A szerb szépség ezután is Svájcban él, a szigetre - ahol decemberben is szabadban lehet tréningezni - főleg telente utazik. Az új szezonra is Spanyolországban készül, már két hete.

Ivanovics jó szezont zárt, ötödik a világranglistán, hárommillió dollár felett keresett, szeptemberben, a New York-i US Openen össszejött a spanyol Fernando Verdascóval, akivel nagyon boldog.