Ivanovicsék divatbemutatóval, diszkóban melegítettek Wimbledonra

2011.06.19. 09:15

Marija Sarapova, Carolina Wozniacki, Ana Ivanovics, Bethanie Mattek-Sands hétfőtől a wimbledoni füves borításon mutatja meg tudását. A torna előtt egy divatbemutatón, a vörös szőnyegen lehetett látni a teniszvilág legszebb nőit.

Hatalmas siker volt, rengeteg érdeklődő, köztük több híresség – a színész Kevin Spacey, valamint Lord Alan Sugar, a DJ Mark Ronson és a Kimberly Wyatt a Pussycat Dollsból – volt kíváncsi a teniszsztárokra, akik brit divatcégek ruháival és kiegészítőivel (képek itt) léptek a kamerák elé. A bemutató alatt hozták nyilvánosságra, hogy a Range Rover is a wimbledoni torna hivatalos partnere lett.

A meccsek hétfőn kezdődnek, valószínűleg két magyarral. Még nem biztos, hogy Arn Gréta tudja-e vállalni a tornát, alig egy hete izomszakadást szenvedett. Viszont ott lesz Czink Melinda, aki nem is olyan régen még a legjobb magyarként ált a világranglistán.

Mindkettőjük sorsolása nehéz. Arn a 11. helyen kiemelt német Andrea Petkoviccsal kezd, míg Czink ellenfele az az ausztrál Samantha Stosur lesz, aki tavaly döntőt játszott a Roland Garroson, párosban már két GS-győzelme van, ezen a tornán a 10. helyen emelték ki.