Arn Gréta – Serena Williams

2012.01.21. 09:09

Az Australian Open harmadik fordulójában találkozott egymással Arn Gréta és az ötszörös bajnok Serena Williams. Az amerikai sérülése ellenére nagy formában van, meglepetés lett volna a búcsúja. Végül esélyt sem hagyott a magyar lánynak, őrült tempót diktálva 6:1, 6:1-re 59 perc alatt behúzta a mérkőzést. Arn a harmadik körrel így is legjobb eredményét érte el az Australian Openen.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A mérkőzés helyszíne, a Rod Laver aréna az Australian Open centerpályája, 14 820 néző befogadására képes. Jelenleg még foghíjasok a széksorok, még nem érkezett meg az összes néző az esti programra.

  • Arn Gréta az első fordulóban a kanadai Rebecca Marinót győzte le 6:4, 6:2-re, majd a következő körben nagy csatában jutott tovább 6:2, 3:6, 10:8-ra a 18. kiemelt szlovák Dominika Cibulkova ellen. Serena Williams eddig nem nagyon adott esélyt ellenfeleinek, Tamira Paszeket 6:3, 6:2-re, Barbora Zahlavova-Strycovát pedig 6:0, 6:4-re múlta felül.

  • A harmadik forduló utolsó női mérkőzését játssza az esti program első találkozóján Arn Gréta és Serena Williams a Rod Laver arénában az Australian Open center pályáján, már csak egy hely kiadó a legjobb 16 között. A játékosok már a pályán melegítenek, hamarosan kezdődik a mérkőzés.