Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Venus Williams halálos balesetet okozott

2017.06.30. 09:50 Módosítva: 2017.06.30. 11:10

A TMZ Sports által nyilvánosságra hozott rendőrségi jelentés szerint Venus Williams hibás volt egy autóbalesetben június elején Floridában, aminek egyik sérültje két héttel később belehalt sérüléseibe. Az áldozat autója Williams járművének oldalába csapódott, az autóban egy idős házaspár ült, a feleség, aki a kocsit vezette szintén súlyos sérüléseket szenvedett. Mrs Baron, az áldozat feleségének elmondása szerint amikor Williams elé hajtott, esélye sem volt elkerülni az ütközést.

A rendőrség által idézett szemtanú szerint azért történt az baleset, mert Venus Williams SUV-je a kereszteződésben tartózkodott, amikor már a keresztforgalomnak volt zöld jelzése. Az ügyben később reagáló teniszező szerint ugyanakkor a rendőrségi jelentés is igazolja, hogy mindössze 8 km/h sebességgel hajtott, illetve még zöld jelzésnél kezdte meg az áthaladást, csak az előtte feltorlódó forgalom miatt maradt a másik autó útjában. Az esetet mélységesen sajnáló sztár szerint balszerencsés baleset történt, amiért legmélyebb együttérzését fejezte ki az áldozat családjának.

A rendőrség szerint ugyanakkor Williams hibás volt a balesetben, de vádat nem emeltek ellene. A jelentés szerint a teniszező sem alkoholos, sem másfajta befolyásoltság alatt nem állt, és nem is használta a telefonját vezetés közben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport