Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Babos Tímea kevesebb párost vállal, hogy egyesben jobb legyen

2018.07.23. 18:05 Módosítva: 2018-07-23 18:05:50

Egy új korszak kezdetében bízik Babos Tímea. A magyar teniszező múlt hétfő óta vezeti női párosban a tenisz-világranglistát, de szeretne egyesben is bekerülni a legjobb 20-ba.

Az álmaim sorban valóra váltak, de remélem, hogy ez még mindig csak a kezdet. Bő fél éven belül WTA-világbajnok lettem, megnyertem az Australian Opent és első lettem a világranglistán párosban. Most szeretném megtartani ezt a helyezést.

– mondta Babos. 

Babos Tímea szerint biztosabbá vált párosban a játéka, és ezt szeretné kamatoztatni egyesben is, ott ugyanis még nem érzi magát eléggé magabiztosnak. Továbbá a még jobb eredmények érdekében hamarosan állandó fizioterapeutát szeretne felvenni a stábjába.

Szeretnék egyesben a top 20-ba kerülni, ennek érdekében kevesebb párost játszom a továbbiakban

– tette hozzá.

Babos csütörtökön hathetes amerikai túrán lesz és már csak nagy tornákon indul. A magyar teniszező jelenleg 39. egyéniben a világranglistán.