Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Thiem vegyespárossal zárná le a sajtótájékoztató-balhét

2019.06.12. 11:11

Az osztrák Dominic Thiem felajánlotta, hogy vegyes párosban indulna az amerikai Serena Williamsszel az év hátralévő két tenisz Grand Slam-versenyének egyikén annak érdekében, hogy lezárják a közöttük Párizsban kialakult nézeteltérést.

Thiem - aki döntős volt a legutóbbi Roland Garroson, a világranglistán pedig a negyedik helyen áll - kiemelte: valószínű nem Serena Williams hibájából kellett az egyik mérkőzés utáni sajtótájékoztató közben elhagynia a helyiséget.

Utólag visszagondolva vicces helyzet volt, hogy egy Grand Slam-versenyen ilyen szervezési hiba megtörténhetett. Amit akkor nem is értettem, és nagyon dühös voltam

- mondta az osztrák játékos, aki az amerikait gondolta felelősnek a történtekért, így azt mondta róla, hogy "juniorként" kezeli őt és "rossz a jelleme".

Thiem most hozzátette: Serena Williams eredményeit "hihetetlennek, szenzációsnak" találja.

"Szeretném kárpótolni őt azzal, hogy vegyes párosban indulok vele Wimbledonban vagy később az amerikai nyílt teniszbajnokságon" - közölte.

A korábbi világelső Serena Williams a hétvégén befejeződött Roland Garroson a 3. fordulóban búcsúzott, a világranglistán a 11. helyen áll. (MTI)