Babos Tímea és Marozsán Fábián is kiesett a US Open páros versenyének első fordulójában

2024.08.29. 10:05
Marozsán Fábián a belga Zizou Bergsszel vereséget szenvedett a férfi páros első fordulójában az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen. Babos Tímea sem járt sikerrel, Nadja Kicsenokkal oldalán amerikai kettős ellen búcsúzott.

Jól játszottunk, főként az első szettben, szoros tiebreakben buktuk el az első játszmát, és utána sajnos visszaesett a teljesítményünk. Tegnap én is és a társam is öt szettben tudtunk nyerni, ezáltal egy kicsit fáradtabbak voltunk. Ilyen a tenisz, a másik oldalon pedig jól játszottak a portugálok

– mondta a hazai szövetség közösségi oldalán Marozsán, aki belga partnerével 1 óra 32 perc alatt maradt alul a Nuno Borges, Francisco Cabral kettőssel szemben.

A 24 éves Marozsán az egyéni verseny második fordulójában a 2021-ben győztes, tavaly döntős orosz Danyiil Medvegyevvel játszik a US Open második legnagyobb pályáján, a Louis Armstrong Stadionban. A mérkőzés magyar idő szerint péntek hajnali 1 órakor kezdődik.

Babos Tímea is kiesett párospartnerével az első fordulóban 

Babos Tímea – Nadia Kicsenokkal az oldalán – vereséget szenvedett a női páros első fordulójában az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A magyar, ukrán duó a kilencedik helyen kiemelt Sofia Kenin, Bethanie Mattek-Sands amerikai kettőstől kapott ki szerdán két szettben, 1 óra 16 perces mérkőzésen.

Eredmények, férfi páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):

  • Nuno Borges, Francisco Cabral (portugál) – Marozsán Fábián, Zizou Bergs (magyar, belga) 7:6 (8–6), 6:2

női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):

  • Sofia Kenin, Bethanie Mattek-Sands (amerikai, 9.)–Babos Tímea, Nadia Kicsenok (magyar, ukrán) 6:1, 6:4