LeBron James meghajolt Hosszú Katinka előtt

2015.03.17. 08:48

Hosszú Katinka Floridában edzőtáborozik, és a kemény munka mellett szórakozásra is jut ideje. Néhány napja a világhírű bokszolónak, Vlagyimir Klicskónak adott úszóleckét és fotózkodott az ukránnal, helyi idő szerint vasárnap pedig Orlandóban nézett meg egy NBA-meccset.

A találkozónak az adott különleges rangot, hogy Hosszú egy transzparenssel készült, amelyen a vendégcsapat legnagyobb játékosának, LeBron Jamesnek üzent. A magyar úszó korábban megosztotta közösségi oldalán, mire készül, majd a sikeres akció után szintén ott számolt be a fejleményekről:

„Jelentés a tegnapi meccsről: először is, aggódtam, hogy nem lehet ilyen nagy feliratot bevinni a meccsre, főleg, hogy a pályához nagyon közel szóltak a jegyeink. Miután sikerült bevinnem, körülnéztem és még két transzparenset láttam, az egyik a következő felirattal: »Lebron! Ma van a 9. születésnapom« a másik pedig egyszerűen egy »Hajrá, Lebron« felirattal, amit egy kb. ötéves kisfiú tartott fel."

10988262 856742557733054 3522477544015944300 n
Fotó: Hosszú Katinka / Facebook

"Ahogy a székeinkhez értünk, egyből feltartottam a transzparenst, hátha az éppen melegítő Lebron észreveszi. Persze a mögöttünk ülő Orlando-rajongók egyből lekiabálták, hogy üljek le. Számomra úgy tűnt, hogy mindenki az írásomat nézi, olvassa, kritizálja. Ez egy picit elgondolkodtatott, hogy lehet, hogy ez nem is volt valami jó ötlet, hirtelen cikinek éreztem. De meggyőztem, magam, ha Lebron látni fogja a feliratot akkor megéri! Szóval, mindig felálltam a felirattal amikor úgy tűnt, hogy felénk néz Lebron."

„És az első negyed végén, egy időkérés után, pont velem szemben állt, elkezdett hunyorítani, látszott, hogy próbálja messziről elolvasni a transzparensem. Majd összerakta a két kezét, meghajolt, a mutatóujjával rám mutatott és elkezdett futni mert a meccs folytatódott. Szerintem, ez egy nagyon szép dolog volt tőle, hogy megállt, elolvasta és reagált a feliratomra, ráadásul meccs közben, úgy, hogy egy teljesen idegen vagyok a számára, csak egy, a több 10 millió rajongói közül. Pont ezért ő a példaképem!"