Szilárda
-4 °C
3 °C
Sport

Úszás

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 10:15 - Sakk Bundesliga 2018/19 - 12. hó -15-16 - 5.és 6. forduló - Rapport Richárddal (4/3.5), Lékó Péterrel (4/1.5), Almási Zoltánnal (1/1) és Bánusz Tamással (3/3)
Richard Rapport | Foto: Georgios Souleidis   Csupán négy magyarnak adott helyt a német sakk Bundesliga elit 16 csapata: Rapport Richárd - (18/7) a 2018-19-es szezonban a Baden-Baden szuper, abszolút bajnokesélyes csapatát erősíti.
9 Nyíl
Rob Cross világbajnoki formában kezdett
Igen, igen, igen!!! Elkezdődött! Itt olvashatjátok a nap összefoglalóját, Jeffrey de Zwaan-ról, Jan Dekker-ről, Lisa Ashton-ról, és a többiekről! A nevek mellett a játékosok nemzetiségét, valamint a világranglistán elfoglalt helyét tüntettük fel.
Raiders
Oakland városa perli az Oakland Raiders-t
Tegnap bejelentették, hogy Oakland városa beperelte az Oakland Raiders csapatát és az egész ligát azaz a többi 31 csapatot is.
Tommy autosport
Ollé Sasa nyerte a Mikulás rallyt
Az elmúlt hétvégén volt a Mikulás rally melyet Ollé Sasa nyert meg a Skoda Fabia R5-tel.
Vitorlás tudattágítás
Almát a körtével - Star Sailors League
Vajon el lehet-e dönteni, hogy egy adott sportág szakágainak menői közül ki a legjobb? Miként válhatnak összemérhetővé különböző időpontokban, eltérő feltételek mellett nyújtott teljesítmények? Talán úgy, hogy egy helyen és időben összegyűlnek a bajnokok, és megmérkőznek egymással.
USAracing
Robert Wickens menyasszonya: Minden napunk egy küzdelem
Karli Woods kendőzetlen őszinteséggel nyilatkozott arról, hogy milyennek láttatják Robert Wickens rehabilitációját a közösségi médiában és miként élik meg azt a hozzá közel állók valójában.
RallyeDream
2018 Herczig Norbert éve
Csütörtökön az Év autóversenyzőjének választották, pénteken bemutathatta jövő évi versenyautóját, melyet a hétvégi Mikulás Ralin próbálhatott ki először.