Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hosszúra mutogat a szövetség a váltó visszaléptetése miatt

2016.12.10. 18:53

Hargitay András úszókapitány, miután megbeszélték Hosszú Katinkával, visszaléptette a női válogatottat a 4x200-as váltótól. Az úszószövetség Facebook-oldalán megjelent Hargitay nyilatkozata is, aki azt mondta, „úgy döntöttünk Katinkával, dobjuk a váltót a regenerálódás miatt. Nem jutott volna ideje a pihenésre az esti program előtt, ha még a váltót a bevállalja.”

Az egyébként is sűrű programban az hozott további kavarodást, hogy „ Késely Ajna betegsége nem jött rendbe, így a váltó csak akkor állhatott volna rajthoz, ha Katinka hajlandó délelőtt is úszni ”. Hosszú azonban  nem vállalta a 4x200-as váltót, így a csapat nem indulhat.

Hosszú az eredeti elképzelések szerint csak a döntőre állt volna be. Így most négy bevethető női magyar úszó van: Hosszú, Jakabos Zsuzsanna, Kapás Boglárka (ő csak a váltó miatt utazott ki) és Verrasztó Evelyn.

Mindezt a szövetség így kommunikálta: