Majdnem lemaradt a 300 milliós VIP-parkoló és buszterminál a Dagályról

2017.05.15. 10:37

A Dagály környéki áldatlan parkolási állapotokról korábban már szóltunk, most úgy néz ki, az eseményt szervező Bp2017 Kft.-nél is kapcsoltak, hogy nem egy használaton kívüli sóderbányában kéne parkíroztatni a közönséget.

Ez derült ki az uniós közbeszerzési értesítő május 12-én megjelent hirdetményéből, ami szerint a Bp2017 nettó 298 millió forintért szerződött a Delta Hungária Kft.-vel a Dagály komplexumhoz tartozó VIP-parkoló és buszterminál kialakítására.

A parkoló és buszterminál árát csak a legrosszindulatúbb újságírók tekintenék a Duna Aréna vagy a Dagály árnövekedésének, ez csak egy parkoló és buszterminál, amit nyilván egyébként is megépítettek volna, hogy ott buszok és VIP-vendégek parkoljanak. Akik nyilván akkor is odajárnának parkolni, ha nincs Duna Aréna vagy Dagály, pláne vizes vébé.

De a világbajnokság után talán majd a lakosság is hasznát veheti a fejlesztésnek, legalábbis az része, amelyik a saját buszával jár. Aki meg nem, az használhatja a vadnyugati meddőhányót.  • Bérelnék
  • Személyi kölcsön