Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hosszú: Lökést adnak Shane magyar szavai

2018.01.12. 09:35

Hosszú Katinkát hatodszor választották meg az év legjobb sportolónőjének, az M4-nek a gála után arról beszélt, még mindig libabőrös lesz, ha arra gondol, mit jelentett a hazai közönség előtt úszni.

Nehezebb volt ez az év, mint előre sejtette - épp a hazai közönség miatt -, utólag bevallhatja, bár út közben nem foglalkozott a nehézségekkel.

Image uploaded from iOS (5)
Fotó: Huszti István

„De az ünneplés is édesebb.

Nehezen vallom be, de egy kicsit elfáradtam.

Annak ellenére, hogy hat aranyat nyertem a decemberi rövid pályás Európa-bajnokságon, hullámzó volt a teljesítményem, legalábbis az elért idők. Meg kell találni azt a tüzet, ami Rió előtt jellemzett. Nem volt idő megemészteni a sikereket, olyan gyorsan haladtunk előre, és közben annyi érzelem ért. Szerencsére kudarcból nem sok volt. Azt hiszem, mindketten elfáradtunk. Nem véletlen, hogy adtam magamnak két hét pihenőt az év végén” - mondta.

A 2018-as lazább év, mert augusztus elején Európa-bajnokság lesz, decemberben pedig rövid pályás világbajnokság Kínában. Jövőre lesz újra világbajnokság, 2020-ban pedig jön Tokióban az olimpia.

Nem kerülte meg a magánéletét érintő kérdést sem, bár az meglepte és furcsa neki, hogy már az is hír, ha egyedül megy az uszodába.

Meg kell tanulniuk kezelni ezt a helyzetet, mert ők is részesei annak, hogy ennyire népszerűek lettek, mivel aktív volt a jelenlétük a közösségi oldalakon. Megvoltak a sikerek, vannak nehéz időszakok is.

„Dolgozunk a megoldáson” - ismerte el a jövőjéről.

Meglepődtem Shane magyar szavain, és mindenképpen ad egy emocionális lökést, igen” - így összegzett az M4 sportcsatornának.