Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hosszú Katinka: Nem tudom, mikor látnak legközelebb

2018.03.24. 17:14

Az olimpiai bajnok Hosszú Katinka egy nappal az országos bajnokság nevezési határideje előtt bejelentette, nem lesz ott a jövő héten Debrecenben. Nem indul. Az augusztusi Európa-bajnokságon sem valószínű, mert 13 Eb-aranya van már, a 14. nem motiválja annyira.

Október elején rövid pályás világkupa lesz Budapesten, ugyanakkor az csábító lehet.

Egy viszont biztos, Shane Tusup marad az edzője, de sok mindent változtatnak.

"Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt, de megpróbáljuk az adott helyzetből a legtöbbet kihozni" - mondta a Molcsapat.hu-nak.

Hozzátette, különleges helyzet az övé, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait, egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő.

“Nálam most ez történt, nem volt mibe kapaszkodnom. Jó lett volna, ha legalább az egyik terület menekülőt jelenthet, ha például ki tudom úszni magamból a problémákat, de addig, amíg az ember bizonytalan, és önmaga sem tudja, mit szeretne, nyilván nem akar mással edzeni."

Jólesett neki a pihenő, posztolgatni viszont lényegesen kevesebbet fog, mint eddig.